13χρονος συνήλθε από κώμα λίγες ώρες πριν τον αποσυνδέσουν ( BINTEO)

450

Ένα τροχαίο ατύχημα στάθηκε μοιραίο για έφηβο από την Αλαμπαμα, αλλα και αφορμή να αποδείξει, ότι θαύματα γίνονται, όταν σταματάς να ελπίζεις…

Όλα ξεκίνησαν όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 13χρονος, αναποδογύρισε και ο ίδιος χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Έκτοτε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Δύο μήνες μετά τον σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό του Trenton McKinley,  οι γιατροί έκριναν οτι δεν υπήρχε πιθανότητα να τον επαναφέρουν. Οι γονείς του  συναίνεσαν . Είχαν υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα για να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους.

Ο Trenton, μόλις που ανέπνεε μετά το σοβαρό τροχαίο. Η μητέρα του είχε χάσει κάθε ελπίδα: «Πέντε παιδιά χρειάζονταν τα όργανα. Ήταν άδικο να προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε, γιατί κατέστρεφε τα όργανά του, ακόμα περισσότερο»είπε σε συνέντευξη.

Ο Θεός, όμως,  είχε άλλα σχέδια…

Ο 13χρονος ξύπνησε από το κώμα, ένα 24ωρο προτού τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

Οι γιατροί και πάλι προκατέβαλαν τους γονείς, εκτιμώντας  πως το παιδί δεν μπορούσε να επανέλθει πλήρως.

Η μητέρα του Jennifer Reindl, λέει στη metro.co.uk : «Όταν επανήλθε στη ζωή, μου είπαν, ότι δεν θα ήταν ποτέ ξανά φυσιολογικός. Μου είπαν ότι τα προβλήματα οξείδωσης στον εγκέφαλό του ήταν τόσο άσχημα που ακόμα και αν τα κατάφερνε, θα ήταν φυτό».

Οι γιατροί διαψεύστηκαν για δεύτερη φορά.

Ξεκίνησε να αναπνέει μόνος του και τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον και μπορούσε να σχηματίζει πλήρεις προτάσεις: «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από τον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ακόμα και οι γιατροί το είπαν» είπε  ο ίδιος στην metro.co.uk.

Ο Trenton έχει μπροστά του ένα πολύ μακρύ δρόμο για πλήρη ανάκαμψη. Έχει ήδη χειρουργηθεί τρεις φορές στο κεφάλι και θα χρειαστεί ένα ακόμα χειρουργείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:newsit.gr και φωτογραφίες metro.co.uk

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept