Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου

411

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης,  Βούλα Πατουλίδου, ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, κάνοντας γνωστό ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την εμπόδισε να παραβρεθεί σε εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου, ήθελε να παραβρεθεί σε εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ωστόσο όπως έγραψε η ίδια δεν μπόρεσε λόγω του προβλήματος υγείας.

«Προβλήματα υγείας δε μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά» ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η Βούλα Πατουλίδου φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα, ακόμα και μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο facebook και γράφοντας: «Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…»

Πηγή: seleo.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept