Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ

στο πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου

86

Στην 83η ΔΕΘ, στο περίπτερο – πολυϊατρείο, λειτουργούν τρία ιατρεία: Γενικό-Παθολογικό, Παιδιατρικό και Οφθαλμολογικό, όπου εθελοντές γιατροί παρέχουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.Tο πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου που στήθηκε με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Οπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των ΓτΚ, Νικήτας Κανάκης, «φέτος είναι το αποκορύφωμα της συνεργασίας των Γιατρών του Κόσμου με τη ΔΕΗ, καθώς με την υποστήριξή της, οργανώνονται 30 διαφορετικές αποστολές στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, από τα Πιέρια Ορη μέχρι την Αμοργό και από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη».

«Εκεί προσπαθούμε να κάνουμε το εξής απλό, επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να πάει στο γιατρό, πάμε εμείς σ΄αυτούς και κάνουμε τις βασικές εξετάσεις ώστε να σιγουρευτούμε ότι κανείς δεν θα μείνει ακάλυπτος».

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept