Για τρίτη φορά με καρκίνο η Ολίβια Νιούτον-Τζον

180

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον, η Αυστραλή τραγουδίστρια, η οποία γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με την ταινία «Grease», αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά. Η πρώτη φορά, ήταν το 1992, με καρκίνο του μαστού , αλλά έπειτα από θεραπεία το ξεπέρασε. Το 2013 οι γιατροί είχαν εντοπίσει ένα ογκίδιο στον ώμο της και όπως προέκυψε, ήταν καρκινικό. Τώρα, η αρρώστια την ξαναχτύπησε και όπως παραδέχθηκε η καλλιτέχνης, είναι αντιμέτωπη με τον μεγάλο της φόβο. Να σημειωθεί πως οι καρκίνοι του μαστού, που είναι θετικοί για υποδοχείς οιστρογόνων, μπορεί να επανεμφανισθούν ακόμη και 20 χρόνια μετά την αρχική διάγνωση και θεραπεία τους, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Όπως είπε η 69χρονη καλλιτέχνης, προσπαθεί να κρατάει μια θετική στάση απέναντι στο πρόβλημά της.Μίλησε για αυτό στο  αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Channel Seven. Είπε, πως  οι γιατροί εντόπισαν έναν κακοήθη όγκο στη βάση της σπονδυλικής της στήλης και έκτοτε, υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία, ενώ αντιμετωπίζει την ασθένεια και με εναλλακτικές θεραπείες, όπως με τη χρήση ελαίου κάνναβης.»Εξακολουθώ τις θεραπείες, τις φυσικές θεραπείες και πηγαίνω πολύ καλά», είπε στο δίκτυο, από το σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Η Νιούτον-Τζον, η οποία υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο από την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με τη νόσο, ελπίζει πως η καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς θα νομιμοποιηθεί κάποια στιγμή και στην Αυστραλία, όπως συμβαίνει στην Καλιφόρνια.

Για τις άσχημες στιγμές που την καταβάλει  η μελαγχολία  είπε:» Άνθρωπος είμαι. Αλλά άμα αφήσω τον εαυτό μου, εύκολα θα με καταβάλει ο μεγάλος φόβος»

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept