Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, ο γιατρός που θώπευε ασθενείς

277

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον γιατρό που παρενοχλούσε σεξουαλικά ασθενείς του. Αν και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, οι ασθενείς που έπεσαν θύματα των επιθέσεων του, σκοπεύουν να του κάνουν πολύπλευρη… αντεπίθεση. Ζήτησαν ήδη να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του,να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά και να τον ελέγξει πειθαρχικά ο ιατρικός σύλλογος.

Ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο κατηγορείται για ασέλγεια κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης. Είναι υποχρεωμένος μέχρι να εκδοθεί βουλευμα από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να παραμείνει στην Ελλάδα και να εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαμένει.

Απολογούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως ο,τι έγινε έγινε με συναίνεση της 25χρονης που τον κατήγγειλε.

Παράλληλα, η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη δήλωσε σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή Λασιθίου παράσταση πολιτικής αγωγής για τέσσερις κοπέλες, από τις δέκα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα για να διεκδικήσουν την ποινική τιμωρία του συλληφθέντα γιατρού.

Ζήτησαν μάλιστα με αίτησή τους να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και  φωτογραφίας του.Παράλληλα, αιτήθηκαν την  αναστολή της άδειας  ασκήσεως επαγγέλματος, ενω σκοπεύουν να  απευθυνθούν και στον ιατρικό σύλλογο προκειμένου να ζητήσουν τον πειθαρχικό του έλεγχο.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept