Αδιανόητο! Μετέθεσαν γιατρό στη Λάρισα! Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

228

Χαμένοι στη μετάφραση είναι οι κάτοικοι της Λάρισας μετά τη μετάθεση στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ενος γιατρού από την Νιγηρία. Ο επιστήμονας, είχε αρχικά τοποθετηθεί σε περιφερειακό νοσοκομείο,για να καλύψει πόστο αγροτικού, αλλά επειδή δεν γνωρίζει ελληνικά, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ούτε για τα στοιχειώδη με τους ντόπιους. Ετσι, το υπουργείο έκρινε ότι μπορεί τουλάχιστον να συνενοηθεί με τους Λαρισαίους!

Το συβάν ανέδειξε ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποιος  βρέθηκε σε ορεινά χωριά της Ελασσόνας στη Λάρισα, μεταξύ αυτών και στην Τσαπουρνιά, χτισμένη σε υψόμετρο 920μ. στις πλαγιές του Αμάρμπεη. Οι ελάχιστοι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Εκεί ο βουλευτής έγινε αποδέκτης παραπόνων λόγω της έλλειψης αγροτικού γιατρού. Σε ερώτηση που κατέθεσε στη βουλη για τήν κενή θέση στο αγροτικό ιατρείο της Τσαπουρνίας, πήρε την εξής απάντηση:Η θέση στην Τσαπουρνιά είχε καλυφτεί από γιατρό Υπηρεσίας Υπαίθρου (αγροτικό), ο οποίος ήταν νιγηριανής εθνικότητας και δεν γνώριζε την Ελληνική γλώσσα. Γι’ αυτό και μετακινήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept