Συγκινητικό! Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία μιας γυναίκας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

221

Όλοι όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το θάνατο και δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, έχουν δείξει πως η αγάπη είναι η μέγιστη αξία και η διασφάλιση των αγαπημένων τους, προτεραιότητα.

Μια γυναίκα έστειλε ιδιόχειρη επιστολή σε φιλοζωική οργάνωση ένα …συγκινητικό γράμμα: «… αν διαβάζετε αυτό, έχω χάσει τη μάχη μου.» εκφράζοντας μια τελευταία επιθυμία: Να  διασφαλίσει μια στέγη στο αγαπημένο της σκυλί, ώστε να μην μαραζώσει…

Η φιλοζωική κοινοποίησε την επιστολή στο Facebook την περασμένη  Δευτέρα, 1/10  μαζί με μια φωτογραφία του σκύλου μικρού σκυλιού.

Η ιδιοκτήτρια , είχε υιοθετήσει το ζώο, πριν από 9χρόνια, μαζί με την μητέρα της, η οποία όμως έπαθε Αλτσχάιμερ,και έτσι,η γυναίκα, το …υιοθέτησε εξ ολοκλήρου.

Τώρα, ερχόταν η ώρα ν’ αποχωριστεί, το παιδί της, όπως το αποκαλούσε  στο γράμμα:

«Σας γράφω γιατί σας χρειαζόμουν να πάρετε το σκυλί μου, Shell … Έχω αγωνιστεί με τον καρκίνο για μερικούς μήνες και αν διαβάζετε αυτό, έχασα τη μάχη μου. Χρειάζομαι για το μωρό μου ένα σπίτι να το φροντίζουν … Αυτές τις μέρες μόνο που ανησυχώ για το τι θα συμβεί σε αυτήν. Αγαπώ αυτό το κορίτσι, είναι κόρη μου. »

Η φιλοζωική ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θέμα και σε σχετική ανάρτηση ζήτησε από μοναχικούς ανθρώπους να την υιοθετήσουν δείχνοντας, υπομονή και κατανόηση.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept