Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για την «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ηρώδειο

158

Ένα μουσικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο έκαναν όσοι άκουσαν την περασμένη Παρασκευή την εξαίσια φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία  τραγούδησε σε εκδήλωση  αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», στο Ηρώδειο.

Η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, που έγινε δεκτός, με τη σύζυγό του, Σίσσυ Παυλοπούλου από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

 

Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σίσσυ Παυλοπούλου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στη συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», ερμήνευσε τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά. Τα τραγούδια αυτά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τα έχει τραγουδήσει «τιμής ένεκεν» στις εμφανίσεις που έχει κάνει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Μαθές

Παράλληλα, ερμήνευσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα τραγούδια «Ζήτα μου ό, τι θες», «Ο Άγγελος μου», «Θεός αν είναι», «Τα πιο ωραία λαϊκά» και «Το Χειροκρότημα» και πολλά ακόμα τραγούδια της τα οποία οι θεατές δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν μαζί της.

Το κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο

Συγκινημένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, ενώ έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και να δώσω χρυσό μετάλλιο στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Για αυτό το εκπληκτικό έργο που επιτελεί εδώ και 28 χρόνια. Θέλω να ξέρετε ότι ως «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» η φωνή μου θα είναι πάντα κοντά σας. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε σήμερα εδώ. Χωρίς εσάς, τα παιδιά αυτά δεν θα μπορούσαν να ονειρεύονται. Είναι μία σπουδαία βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά .

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αμέσως μετά την συναυλία η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη και ευχαρίστησε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στα παρασκήνια, λέγοντας της: «Ήταν μία μοναδική συναυλία που αποδεικνύει την αγάπη σου για τα παιδιά μας. Από σήμερα, στην καρδιά όλων μας, δεν είσαι μόνο «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ», αλλά ο «Άγγελος μας»».

 

Ανδρέας Τσούνης, Φώφη Γεννηματά, Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Αλέκος Φλαμπουράρης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Εύη, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά, με το σύζυγό της κύριο Ανδρέα Τσούνη, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κύριος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την σύζυγό του Δέσποινα, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης, με την σύζυγό του Αδαμαντία, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναική» κυρία Μαρία Γιαννίρη, και ο κύριος Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης.

 

Αλέκος και Εύη Φλαμπουράρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 

Γεώργιος Γεννηματάς, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη

Παρόντες ήταν επίσης σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας. Σημαντικός αρωγός και συμπαραστάτης στην διοργάνωση της συναυλίας ήταν η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept