Γιατρός κατηγορούμενος για πορνογραφία

180

Γιατρός, υπεράνω πάσης υποψίας  κατηγορείται ότι αποπλάνησε έφηβη και εν συνεχεία της ζητούσε να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες σέλφι και να του τις προωθεί, με απώτερο στόχο να τις διακινεί στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες εντοπίστηκαν από το Facebook και στη συνέχεια επιλήφθηκε το  Εθνικό Κέντρο για Παιδιά ενώ οι  αρχές στην περιοχή St. Louis εισήχθησαν για να βοηθήσουν στην έρευνα.Το παραπεμπτικό βούλευμα δεν αφήνει περιθώρια διαφορετικής ερμηνείας ενώ οι κάτοικοι της  περιοχής, που τον γνώριζαν, έπεσαν από τα σύννεφα.

Ο βοηθός εισαγγελέας των ΗΠΑ Tom Albus δήλωσε ότι ο 47χρονος Ashu Joshi, γνώρισε το κορίτσι μέσω των γονιών του, όταν ζούσε και εργαζόταν στο Κεντάκι. Εν συνεχεία, όταν άρχισε να δουλεύει ως γιατρό στο  γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του St. Louis στο Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής κρατήσε επαφή με την 16χρονη από το Κεντάκι.

Η κοπέλα είπε στην αστυνομία του Κεντάκι ότι μαζί με τον Joshi έκαναν σεξ στο εσωτερικό του σπιτιού του ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε απολογούμενος πως έδινε κατευθύνσεις στο κορίτσι πώς να κάνει σεξουαλικές πράξεις  ή σεξουαλικά υπονοούμενα και να του στέλνει βιντεο και εικόνες, αλλά πως ήταν για προσωπική του χρήση, επειδή, οπως ισχυρίστηκε, είχαν σχέση.

Οι αρχές δεν πείστηκαν γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν  εκατοντάδες φωτογραφίες εφήβων,ενώ παράλληλα αποδείχθηκε πως διατηρούσε και  τηλεφωνική επικοινωνία  μαζί τους.

Ο 47χρονος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του St. Louis  και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.

Το νοσοκομείο όπου εργαζόταν εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Η SSM Health κρατά την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών μας ως την πρώτη μας προτεραιότητα και παίρνουμε πολύ σοβαρά τέτοια θέματα. Ωστόσο, λόγω της διεξαγόμενης έρευνας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω. Η SSM Health θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις αρχές και να κάνει ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε στους ασθενείς μας υψηλή ποιότητα, εξαιρετική φροντίδα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο :


 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept