Αγωνία στη Ρόδο μετά το θάνατο 33χρονου με υψηλό πυρετό

98

Το ενδεχόμενο να κατέληξε από γρίπη ο 33χρονος στη Ρόδο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο της Ρόδου το Σάββατο μετά τη νοσηλεία του με υψηλό πυρετό, ήταν ανεμβολίαστος από τον ιό της γρίπης και ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς είχε υποβληθεί σε σοβαρή γαστρεντερολογική επέμβαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού των Ιπποτών μετά τη λιποθυμία του σε ιατρείο ιδιώτη γιατρού το οποίο είχε επισκεφθεί μετά τον υψηλό πυρετό και τα ρίγη που παρουσίαζε επί διήμερο.

Όσο για το ενδεχόμενο ο 33χρονος να έχασε τη ζωή του από γρίπη Η1Ν1, όλοι περιμένουν τα αποτελέσμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο 33χρονος, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, είχε υψηλό πυρετό επί διήμερο και ρίγη. Οι συγγενείς του ανησύχησαν για την γενικότερη εικόνα που παρουσίαζε και αμέσως τον μετέφεραν προχθές Παρασκευή στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ο άτυχος 33χρονος, ωστόσο, δεν άντεξε και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα το πρωί του Σαββάτου.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 33χρονος ενδέχεται να είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης και, σε συνδυασμό με το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, αυτό του προκάλεσε επιπλοκές, που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept