Υπολειτουργεί το ακτινοδιαγνωστικό του νοσοκομείου Άρτας

193

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Άρτας καταγγέλλει ότι «αυτή τη στιγμή το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα λειτουργεί με μόνο 2 γιατρούς του ΕΣΥ οι οποίοι πρέπει να καλύπτουν τις καθημερινές εφημερίες για επείγοντα περιστατικά όπως και όλα τα τακτικά περιστατικά».

Από το περασμένο καλοκαίρι έχει εγκατασταθεί καινούριος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να δεχτεί εξωτερικούς ασθενείς διότι οι γιατροί δεν προλαβαίνουν! «Για αξονικές εξυπηρετούνται μόνο οι ασθενείς που νοσηλεύονται και τα περιστατικά που φθάνουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Είναι προφανές ότι με δυο γιατρούς στο σύνολο του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος δεν μπορούν να γίνουν ραντεβού», υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, πρόσφατα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις για τις οποίες όμως δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος. Το σωματείο ζητά άμεση λύση στο πρόβλημα, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία αλλά και η οικονομική επιβάρυνση των ασθενών, οι οποίοι αναγκαστικά στρέφονται στον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept