Βράβευση του Κ.Ε.Φ.Ι. στα Prix Galien 2019

267

O Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (ΚΕΦΙ) απέσπασε το βραβείο Συλλόγων Ασθενών «Patient Initiative Award» των Prix Galien 2019, στην κατηγορία Καλύτερη Καμπάνια Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Κοινού.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον τομέα της Υγείας (θεσμικοί παράγοντες, Ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι φορέων, φαρμακευτικών Εταιρειών κ.α.).

Η βραβευμένη καμπάνια αφορά στη σειρά δράσεων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τον Νοέμβριο του 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος.

Το συγκεκριμένο βραβείο έχει ως στόχο να ενδυναμώσει την αναγνωρισιμότητα των συλλόγων ασθενών, αλλά και να τους παρακινήσει ώστε να αυξήσουν τις δραστηριότητες τους, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ασθενών τόσο στην ενημέρωση όσο και στις παροχές υγείας.

Στη διαδικασία αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο συμμετείχαν φέτος είκοσι τρείς (23) σύλλογοι ασθενών απ’ όλη την Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Κ.Ε.Φ.Ι. η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Γραμματόγλου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό δεν παρέλειψε να επισημάνει την ενεργή και ιδιαίτερη σημαντική προσπάθεια των μελών και των εθελοντών του Κ.Ε.Φ.Ι. στην υποστήριξη των ασθενών, στους χώρους του Συλλόγου, στο Νοσοκομείο, στο σπίτι.

Οι άνθρωποι του Κ.Ε.Φ.Ι. αισθάνονται δικαιωμένοι από τη βράβευση και παραμένουν προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο που είναι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη και η σωστή ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών και των οικείων τους!

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept