Βόλος: Στο νοσοκομείο 27 άτομα μετά το «πάρτι της χρονιάς»

Μαζικές κλήσεις στο ΕΚΑΒ για μεθυσμένους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πάρτι των μηχανολόγων- μηχανικών

72

Συναγερμός σήμανε από τα ξημερώματα έως το πρωί της Παρασκευής, στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στο Βόλο όπου διοργανώθηκε το  πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό event όλων των εποχών.

Ασθενοφόρα με διασώστες έκαναν τουλάχιστον 27 διακομιδές νεαρών για μέθη ενώ κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής βάρδιας και της πρωινής έτρεχαν όλο το βράδυ σε απανωτά περιστατικά.

Φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που οι μηχανολόγοι μηχανικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους, τηρώντας μια… «παράδοση» όπως χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει μουσική και πολύ… ποτό. Ορδές… κατέφθαναν με πούλμαν αλλά και με τρένα για να λάβουν μέρος στο πάρτι της χρονιάς. Το πάρτι διήρκησε μέχρι πρωίας σύμφωνα με την… παράδοση, ενώ η ίδια «παράδοση» έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
Το πάρτι είναι τόσο γνωστό που μέχρι και ξεχωριστή σελίδα με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος» έχει δημιουργηθεί στο Facebook. Κάθε χρόνο συμμετέχουν στο πάρτι χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept