Μια γυναίκα καταγράφει τη διαδικασία του τεστ για τον κορoνοϊό και γίνεται viral

651

Αμερικανίδα κατέγραψε τη στιγμή που κάνει το τεστ για κορονοϊό και το ανέβασε στο TikTok, το οποίο στη συνέχεια έγινε viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Με δάκρυα στα μάτια από το στρες και το άγχος, η νεαρή γυναίκα, η οποία ονομάζεται Kelley Mills, ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι της πήραν δείγμα.

 

@kelleymills4i had a stick in my brain for 30 seconds today wbu? WASH UR HANDS AND STAY HOME OK ##coronatime ##fyp ##coronavirus ##utah

♬ Its Corona Time – Red Knight

Η 24χρονη Κέλι Μιλς από την πόλη Salt Lake City των Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που έφτασε στα επείγοντα για να της κάνουν το τεστ για κορωνοϊό. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η νεαρή γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι της πήραν δείγμα. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, με σκοπό να αφυπνίσει τους followers της και όσους το δουν για τη σημασία του social distancing, αν θέλουμε επιτέλους αυτή η πανδημία να λάβει ένα τέλος.

Στις 16 Μαρτίου της ζήτησαν από τη δουλειά να γυρίσει σπίτι καθώς παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Δυο μέρες αργότερα τα συμπτώματά της έγιναν χειρότερα και κάλεσε τον γιατρό της, ο οποίος της πρότεινε να πάει να κάνει τεστ για κορωνοϊό, στο South Jordan Health Center του University of Utah, όπου και κάλεσε για να κλείσει ραντεβού.

Μιλώντας στο Health.com, η ίδια είπε ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της ζήτησε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, με κλειστά παράθυρα, ώστε να εμποδίσουν τον ιό να εξαπλωθεί.

Με το αυτοκίνητό της έφτασε στη σκηνή όπου πραγματοποιούνταν τα τεστ σε πιθανά κρούσματα. Φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά υλικά έλεγξαν τη θερμοκρασία της και τα επίπεδα οξυγόνου, πήραν δείγμα από τη μύτη και τον λαιμό της μέσα από το παράθυρο του οδηγού και η όλη διαδικασία διήρκησε 10 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept