Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

140

athensheart
Διευθυντής του πρότυπου αυτού κέντρου είναι ο κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης (Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Professor of Medicine Emory University, Atlanta, USA, Professor of Cardiovascular Medicine, Yale University, USA) πρωτοπόρος παγκοσμίως στην επεμβατική καρδιολογία και από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα της καρδιολογίας. Θα πλαισιώνεται από την κορυφαία ομάδα συνεργατών του, η οποία διαθέτει πλούσια κλινική εμπειρία και υψηλό επιστημονικό κύρος.
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νέο αυτό Κέντρο και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών το διακεκριμένο καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στεφανάδη και την υψηλού επιπέδου ομάδα συνεργατών του. Η λειτουργία του Athens Heart Center επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την τήρηση της δέσμευσής μας για πρωτοπορία και διαρκή εμπλουτισμό των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλός μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.
Το Athens Heart Center του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και η επιστημονική του ομάδα υπό τον καθηγητή κο Στεφανάδη διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική 2015», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16/05/2015 στο Αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Φιλαδελφέως & Κεφαλαρίου 1, Πλατεία Κεφαλαρίου) και τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Ερευνητικού Ινστιτούτου για τη μακροζωία και την πρόληψη των ασθενειών του γήρατος.
Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση, θα παρουσιαστούν, από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες του χώρου, όλες οι νέες εξελίξεις στον τομέα της καρδιαγγειακής ιατρικής που αφορούν στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Παράλληλα, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες καινοτομίες και εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα που αφορούν αυτό το πεδίο της ιατρικής.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept