ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ- ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ! Κύκλωμα εμπορίας οργάνων ή παράνομης έκτρωσης πίσω από το θάνατό της

155

KONSTANTINA
Τα πραγματικά αίτια αναζητάει ο πατέρας της 16χρονης.
Η υπόθεση
Το κορίτσι διέμενε στα Ιωάννινα με τη μητέρα της, όταν πήγε με ταξί για μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα, ένιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας, τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι η 16χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά οι νεότερες πληροφορίες από τη νεκροτομή έδειξαν εσωτερική αιμορραγία.
Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα της, ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροτομή στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά όργανα, ο εγκέφαλος αλλά και η μήτρα της έλειπαν!
«Αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ και ήταν καλά στην υγεία της» αναφέρει ο πατέρας.
Το κορίτσι, όπως αποσαφηνίστηκε, διέμενε στα Ιωάννινα αλλά όχι με τη μητέρα της. Για οικονομικούς λόγους φιλοξενείτο σε ένα δημόσιο Κέντρο της Πρόνοιας.
Ο πατέρας της 16χρονης ισχυρίζεται λοιπόν ότι ο θάνατος της κόρης του μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

«Στις φωτογραφίες το κορίτσι φαίνεται ότι είναι κακοποιημένο, έχει σημάδια στον αυχένα.
Ο φίλος της μητέρας κατέθεσε ότι στις 12.30 μ.μ ξεκίνησαν από την οδοντίατρο για την Ελλάδα και σύμφωνα με την εισαγωγή στο νοσοκομείο, το πήγε στις 15:30 μ.μ. Πού το είχε τρεις ώρες;» τονίζει ο πατέρας, ο οποίος αναφέρει ότι από το σημείο που δήλωσε ο οδηγός ότι βρίσκονταν όταν πέθανε μέχρι το νοσοκομείο, είναι απόσταση περίπου μισής ώρας.
Ο πατέρας ακόμη προσθέτει: «την πρώτη μέρα που μπήκα στο νεκροτομείο να τη δω, είχε σημάδι στον καρπό της. Ήταν από ενδοφλέβια παρέμβαση. Υποψιάζομαι ότι δεν πέθανε μέσα στο αμάξι αλλά σε κάποια ιδιωτική κλινική. Υποψιάζομαι ότι έκανε κάποια έκτρωση».
Έξι μήνες μετά η έκθεση νεκροψίας του Έλληνα ιατροδικαστή ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα καθώς όπως προκύπτει στο αίμα της μικρής ανιχνεύτηκε τριπλάσια ποσότητα τοπικού αναισθητικού από τα επιτρεπόμενα όρια.
Τι αναφέρει η εκπομπή «Μία».

ΠΗΓΗ: ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΙΑ”

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept