ΑΠΟ «ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ» ΜΕΧΡΙ «ΑΣΙ»! Όλη η τουρκική showbiz μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών

173

karadayi-600x337
Αντιμέτωποι με πολυετείς ποινές φυλάκισης βρίσκονται οι πρωταγωνιστές και άλλοι παράγοντες γνωστών τουρκικών σίριαλ, καθώς εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.
Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται ονόματα σημαντικών ηθοποιών, όπως ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, πρωταγωνιστής της σειράς «Εζέλ», που έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο. Ο ίδιος ήταν επίσης πρωταγωνιστής στη σειρά «Καρανταγί», στο ρόλο του Μαχίρ Καρά, όπως και στο έργο «Αγιάζι του έρωτα».
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται επίσης των ίδιων σειρών, Ουλούτς Μπαϊρακτάρ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει επίσης και τις σειρές «Σον» και «Μενεξέ».
Κατηγορούμενος είναι επίσης ο ηθοποιός, Μουράτ Γιλντιρίμ, πρωταγωνιστής στις σειρές «Έρωτας και Τιμωρία» και «Ασί».
Ενώπιον του Κακουργιοδικείου της Κωνσταντινούπολης βρίσκονται συνολικά 53 άτομα, πολλοί εκ των οποίων καλλιτέχνες της τουρκικής βιομηχανίας θεάματος, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας και χρήση ναρκωτικών και οι ποινές που ζήτησε ο εισαγγελέας ξεκινούν από 5 και φθάνουν έως και τα 17 χρόνια φυλάκισης.
Το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 15 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept