ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! Της έκοψε το λαιμό και τα γεννητικά όργανα γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

108

kos-600x281
Το στυγερό έγκλημα πάθους που έγινε πριν από έναν χρόνο στην Κω και το οποίο είχε σοκάρει το Πανελλήνιο αναβίωσε χθες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου.
Δράστης είναι ένας 51χρονος Ρουμάνος, που ζήλευε παθολογικά τη 41χρονη γυναίκα του, μητέρα 3 παιδιών. Ο Ρουμάνος ήταν ήδη προφυλακισμένος.
Η αποτρόπαια πράξη έγινε τον Απρίλιο του 2014, σύμφωνα με τη δικογραφία, και αποκαλύφθηκε έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο δράστης στην Αστυνομία, ισχυριζόμενος, τότε, ότι είχε βρει τη γυναίκα του δολοφονημένη μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Πλατάνι της Κω.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του δράστη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… Η γυναίκα είχε κατακρεουργηθεί. Της είχαν κόψει τα γεννητικά της όργανα και η σορός της βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα, σε μια λίμνη αίματος.
Οι αστυνομικοί από την αρχή υποψιάστηκαν τον σύζυγο της 41χρονης γυναίκας και πως επρόκειτο για έγκλημα πάθους, καθώς το σπίτι δεν είχε παραβιαστεί και δεν έλειπαν χρήματα ή αντικείμενα. Στην κουζίνα, μάλιστα, βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να τη σφάξει, το οποίο είχε βάλει ο δράστης μέσα σε ένα ποτήρι μαζί με άλλα μαχαιροπίρουνα.
Ο στυγερός δολοφόνος αρχικά αρνιόταν τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι τη βρήκε σφαγμένη. Όμως στην ανάκριση έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και, τελικά, ομολόγησε ότι τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε παθολογικά και γιατί του είχε ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν και να μετακομίσει στη Λιβαδειά.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept