«ΣΟΥΣΟΥΡΟ» ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ! Πιάστηκε αδερφός διάσημου τραγουδιστή με χασισοφυτεία

115

1
Ο 51χρονος ο οποίος επίσης έκανε εμφανίσεις, τραγουδώντας στην περιφέρεια,  «κουβαλάει» τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες, συνολικής ποινής φυλάκισης 79 χρόνων!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο αδερφός του τραγουδιστή αντιμετωπίζει βαριές καταδικαστικές αποφάσεις που προκύπτουν από τη συμμετοχή του στην άγρια συμμορία Πελοποννησίων με τα καλάσνικοφ,  τα μέλη της οποίας λήστευαν τράπεζες και χρηματαποστολές. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2012 μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας είχαν τραυματίσει με καλάσνικοφ τέσσερις αστυνομικούς σε συμπλοκή ύστερα από ληστεία που είχαν πραγματοποιήσει στο κέντρο της Καλαμάτας.
Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένη συμμορίας διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπλοκή του 51χρονου, ο οποίος όμως είχε διαφύγει της σύλληψης και όλο αυτό το διάστημα φρόντιζε να κρύβει τα ίχνη του. Τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου Ηλείας για την υπόθεση της φυτείας χασίς.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ασφάλεια Πύργου, ο 51χρονος διατηρούσε 762 δενδρύλλια σε ερημική δασώδη περιοχή, τα οποία θα του απέφεραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όταν το προϊόν θα έβγαινε στην αγορά. Μάλιστα είχε διαμορφώσει κατάλληλα το σημείο της φυτείας προκειμένου ακόμα και το ελικόπτερο με την υψηλής ευκρίνειας κάμερα να μην μπορεί να εντοπίσει τα δενδρύλλια! Εκτός αυτού, για να αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις είχε φτιάξει καλύβα μέσα στη φυτεία και διέμενε εκεί έχοντας ψυγείο και κουζίνα (με γκάζι), ενώ με λάστιχα μετέφερε νερό από κοντινή πηγή για να ποτίζει τα δέντρα του.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 51χρονου, με αποτέλεσμα να τον πιάσουν στα πράσα, ενώ παράλληλα κατάφεραν να συλλάβουν κι έναν επικίνδυνο φυγόποινο. Ηδη εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη φυτεία, έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Πύργου και αναμένεται να μεταχθεί στην Αθήνα, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, για τις εκκρεμείς εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept