ΤΡΟΜΟΣ! Εξαγριωμένος σκυλί τραυμάτισε 9 στη Θεσσαλονίκη και σκοτώθηκε!

169
πιτ μπουλ
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 9 άτομα, ανάμεσα τους ένας ανήλικος, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από εξαγριωμένο σκυλί ράτσας πίτμπουλ, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, κατά την iefimerida.gr
Ο σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αρχικά σε 6 πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Η Αστυνομία επενέβη άμεσα αλλά ο σκύλος δε σταματούσε με τίποτα. Επιτέθηκε σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.
Τελικά ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί.
Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Τα πιτ μπουλ γενικά θεωρούνται πιο άγρια απ΄ τα υπόλοιπα σκυλιά αλλά άγνωστο παραμένει αν το σκυλί είχε προσβληθεί από λύσσα ή κάποια άλλη ασθένεια κι εμφάνισε τέτοιου είδους συμπεριφορά.
Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept