Γιατρός με πλαστό πτυχίο στη Ρόδο

102

rodos

Για πέντε ολόκληρα χρόνια «γιατρός» του νοσοκομείου Ρόδου εξέταζε ασθενείς, έδινε συνταγές για φαρμακευτική αγωγή, παρακολουθούσε ασθενείς με χρόνια νοσήματα. Πληρωνόταν κανονικά από το κράτος για ένα υποτίθεται λειτούργημα για το οποίο δεν είχε καν τίτλο σπουδών.

Ο έλεγχος που έγινε έπειτα από καταγγελία, από τη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου υγείας, έδειξε ότι ο γιατρός που βρισκόταν την τελευταία πενταετία στο νοσοκομείο του νησιού, είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών.

Τώρα πλέον καλείται να επιστρέψει το ποσό των 97 χιλιάδων ευρώ που είχε λάβει ως μισθούς από το κράτος σε διαφορετική περίπτωση θα υποστεί βαρύτατες ευθύνες από την δικαιοσύνη.

Το ποσό-οφειλή έχει βεβαιωθεί για την χρονική περίοδο από τον Μάρτιο του 2010 έως και τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήδη ο εν λόγω άνδρας που έπαιζε με τις ανθρώπινες ζωές και έκλεβε το δημόσιο έχει διωχθεί από το πόστο του και σύντομα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για πλαστογραφία και απάτη.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept