Π. Κουρουμπλής: "Εκκρεμότητες υπάρχουν κι από τις πολυεθνικές!"

118

WP_20150520_10_13_00_Pro«Γίνεται προσπάθεια να κρατήσουμε το σύστημα στα πόδια του, αλλά το ότι λείπουν φάρμακα και άλλα τέτοια είναι υπερβολές. Παρακολουθώ και έχω και κάποια χρήματα στην άκρη, με την έννοια αν μου πει κάποιο νοσοκομείο «μου λείπουν κάποια χρήματα»…». Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του,  ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο υπουργός Υγείας επέμεινε στη θέση του για στήριξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας σημειώνοντας ότι «έχουμε ανοίξει έναν διάλογο με όλες τις φαρμακοβιομηχανίες, και τις ελληνικές και τις πολυεθνικές. Οι πολυεθνικές έχουν πολύ μεγάλες εκκρεμότητες μαζί μας, σε ό,τι αφορά και τα φορολογικά τους, αλλά και σε σειρά άλλα ζητήματα, όπως οι οφειλές τους. Υπολογίστε ότι τα τελευταία αυτά δέκα χρόνια χρησιμοποιήθηκε η χώρα σαν να ήταν χώρα 40 εκατομμυρίων ανθρώπων, επανέλαβε.
Για τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε: «Η πρόταση που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή θα ψηφιστεί, όποια και να είναι».
ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept