ΠΑΝΙΚΟΣ: 12 άτομα – ανάμεσά τους και μια έγκυος – τραυματίστηκαν στην Κνωσό

280

 
Κνωσος 1
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Ρώσος, άλλοι τέσσερις τραυματίες έχασαν τις αισθήσεις τους αλλά συνήλθαν γρήγορα και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Οι υπόλοιποι έξι τουρίστες έχουν τραυματιστεί ελαφρά και φέρουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και τα πόδια
Τα αλεξικέραυνα που υπάρχουν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού δεν ήταν αρκετά για να προστατεύσουν ένα γκρουπ Ρώσων τουριστών που πανικοβλήθηκαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο ενός κεραυνού που χτύπησε πολύ κοντά και έπεσαν τρομοκρατημένοι στο έδαφος.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 12 άτομα από τον πανικό που προκλήθηκε, μεταξύ των οποίων μια 46χρονη γυναίκα που είναι έγκυος και χρειάστηκε να της κάνουν ανάνηψη τρεις γιατροί! Άλλος ένας άνδρας υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Άλλοι τέσσερις τραυματίες έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά συνήλθαν γρήγορα και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Οι υπόλοιποι έξι τουρίστες έχουν τραυματιστεί ελαφρά και φέρουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και τα πόδια.
 
Πηγή: Cretalive.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept