Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! 17 άτομα στο νοσοκομείο από την γρίπη των χοίρων!

122

642x361-Swine_Flu-body
14 άτομα θεραπεύονται στο νοσοκομείο του Leicester και τα άλλα τρία σε άλλη πόλη. Το στέλεχος του H1N1, της γρίπης δηλαδή των χοίρων, είναι μια από τις βασικές αρρώστιες αυτό το χειμώνα λένε οι γιατροί του εν λόγω νοσοκομείου!
17 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός παιδιού, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετ’α από το «ξέσπασμα» στης γρίπης των χοίρων. Το νοσοκομείο του Leicester επιβεβαίωσε τα κρούσματα και τους έβαλε σε καραντίνα. Αυτή η ασθένεια είχε ο «φόβος και ο τρόμος» αφού είχε πάρει διαστάσεις πανδημίας με πολλαπλούς νεκρούς. Σκότωσε πάνω από 100 άτομα στο Μεξικό και προκάλεσε πανικό σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Οι γιατροί δήλωσαν πως καθημερινά δέχονται ασθενείς, με παρόμοια συμπτώματα της γρίπης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, πως επιβεβαιώνεται η ασθένεια. Παράλληλα, προτρέπουν τα άτομα να μην ανησυχούν αφού έχουν δημιουργηθεί αντισώματα και έτσι δεν θα ξανά φτάσει στο σημείο της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept