ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ; Δες τώρα τη λύση!

181

shoe-odor
Σκέφτεστε πολλές φορές μέχρι να βγάλετε τα παπούτσια σας;Είστε αμήχανοι , για το κοινό αυτό πρόβλημα , η μυρωδιά θα σταματήσει. Εύκολοι τρόποι για να βάλετε τέλος σ’ αυτό.
Η μαγειρική σόδα… Έχει εξαιρετικές αποσμητικές ιδιότητες για να αποφύγετε τη δυσοσμία στα υποδήματά σας. Μπορείτε να επιλέξετε δυο τρόπους για να την χρησιμοποιήσετε. Προτού φορέσετε τα παπούτσια σας που είδη μυρίζουν πασπαλίστε το εσωτερικό τους με τη μαγειρική σόδα. Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσετε τη μαγειρική σόδα και να την αφήσετε για μια μέρα, όταν έρθει η ώρα να τα φορέσετε τινάξτε την πριν τα βάλετε. Προσέξτε σε καμία περίπτωση μην βάλετε πολύ γιατί έχει ως αποτέλεσμα να αποξεράνει το δέρμα σας.
Το οινόπνευμα… Πρώτα θα πλύνεται τα υποδήματά σας και ύστερα θα τα μουλιάσετε σε οινόπνευμα καθαρισμού. Θα τα αφήσετε να στεγνώσουν και μετά θα τα φορέσετε. Πριν βάλετε τα παπούτσια σας μπορείτε να βάλετε στα πόδια σας οινόπνευμα κάνοντας ελαφρό μασάζ.
Ξύδι και νερό… Το ξύδι όπως και το οινόπνευμα , εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων στα παπούτσια. Πάρτε 2 φλιτζάνια ξύδι και βάλτε τα σε 3 λίτρα νερό μέσα σε μια λεκάνη. Ανακατέψτε το ξίδι στο νερό καλά και μουλιάστε τα πάνινα υποδήματά σας στο μείγμα. Στη συνέχεια βγάλτε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν αμέσως, ώστε να μην υπάρχει καμία ευκαιρία για τα νέα βακτήρια να αναπτυχθούν.
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept