Πυρά Κουρουμπλή κατά Γεωργιάδη – Ντογιάκου

106

Υγεια 052
Άστραψε και βρόντηξε χθες ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής για «ορισμένους οι οποίοι έχουν το θράσος και βγαίνουν από τηλεοράσεως για να μας πουν για τα δημόσια νοσοκομεία που αν μιλήσω για την κατάσταση, που βρήκαμε θα κλάψει κάθε πικραμένος», είπε στο συνέδριο των φαρμακοποιών, που γίνεται στο Μαρούσι, φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Άδ. Γεωργιάδη, ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Ισίδωρος Ντογιάκος, τον οποίο κατονόμασε για τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ως βουλευτής για το θέμα των τεχνητών ελλείψεων, από φαρμακοβιομηχανίες, που ακόμη περιμένει να δει την τύχη της. Σημείωσε πως η «Δικαιοσύνη πρέπει να είναι πραγματικά τυφλή».
Κατά τ΄ άλλα τόνισε πως έρχονται αλλαγές με νέο νομοσχέδιο μέσα στον επόμενο μήνα κι από Δευτέρα παγώνει το θέμα για τις πολλαπλές άδειες για φαρμακεία. Σημείωσε πως προτεραιότητα του Υπουργείου Υγείας είναι το θέμα των ανασφαλίστων, ενώ σε ό,τι αφορά στο ζήτημα του ωραρίου υποστήριξε ότι θα υπάρξει μέριμνα, αφού, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος έχει φέρει απορρύθμιση στο χώρο των φαρμακείων.
Κατά τ΄ άλλα ο κ.Λουράντος αναφερόμενος κι εκείνος στο θέμα των τεχνητών ελλείψεων τόνισε πως τον κάλεσαν τελικά πριν από ένα μήνα για να τον ρωτήσουν τι είχε συμβεί δυο χρόνια πριν. Ξέρουμε ότι η δικαιοσύνη αργεί αλλά αν καταγγείλω κάτι τώρα θα με καλέσουν μετά από δυο χρόνια να καταθέσω;
Ο κ.Κουρουμπλής πάντως κάλεσε ελληνικές και ξένες εταιρίες να επενδύσουν στην έρευνα αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρξει ευνοϊκότερη μεταχείριση.
 
 
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept