"Μπλε φως" θα θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία!

148

dsc_8081-blue-light-special-writteninc-blogspot-com
Οι άντρες με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας θα μπορούν να αντικαταστήσουν το «μπλε» χάπι, εκθέτοντας τον εαυτό τους σε «μπλε» φως, ισχυρίζονται ελβετοί ερευνητές.
Οι ερευνητές αναπτύσσουν μια θεραπεία έκχυσης τεχνητού DNA στο πέος, ως «υποκατάστατο» του βιάγκρα. Όταν ο ιστός εκτίθεται στο μπλε φως, τα «τεχνητά» γονίδια αυξάνουν τη ροή του αίματος, προκαλώντας στύση, χωρίς σεξουαλική διέγερση.
Η θεραπεία αυτή έχει το πλεονέκτημα έναντι του βιάγκρα ότι, όχι μόνο παρατείνει τη στύση, αλλά την προκαλεί.
Οι ερευνητές του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης, με επικεφαλής τον καθηγητή Martin Fussenegger, αναφέρουν ότι όσο πιο γρήγορα εκτεθεί ο ιστός στο φως, ένα πρόδρομο μόριο –γνωστό ως τριφωσφορική γουανοσίνη (GTP)- μετατρέπεται στο δεύτερο αγγελιοφόρο, γνωστό ως cGMP. Αυτό επιτρέπει στους διαύλους του ασβεστίου να κλείσουν, μειώνοντας τα επίπεδα ασβεστίου στα κύτταρα, που με τη σειρά τους χαλαρώνουν τα κύτταρα των μυών και αυξάνουν τη ροή του αίματος στον ιστό που έχει στύση.
Οι επιστήμονες αναφέρουν επίσης ότι ο αριθμός των ανδρών με προβλήματα στύσης αυξάνεται. Οι κύριες αιτίες περιλαμβάνουν καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη, ορμονική ανισορροπία, νευρολογική ασθένεια και παρενέργειες των φαρμάκων.
ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept