Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το άγνωστο δράμα και η μάχη της με το τέρας της αποτοξίνωσης

155

britney-spears-leaving-a-gym-in-thousand-oaks_1
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες «επιστροφής» (ή αλλιώς «come back») της παγκόσμιας σόουμπιζ, αφού κατάφερε και συνήλθε από μια σειρά «μαύρων»  χρόνων με ναρκωτικά, αλκοόλ και τρέλες, για να έρθει ξανά η στιγμή να αναρριχηθεί στην κορυφή των μουσικών τσαρτ για μια ακόμη φορά!
Όμως, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η απόλυτη επαγγελματίας και μητέρα δύο παιδιών, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια μυστική διαμονή σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Star», η Σπίαρς, εισήλθε στο γνωστό κέντρο αποτοξίνωσης του Μαλιμπού, «Summit Malibu» , τα τέλη του περασμένου έτους και λίγο πριν γνωρίσει τον καλό της καρδιάς της Τσάρλι Έμπερσολ, για να αντιμετωπίσει ομαλά την διακοπή των τότε συνταγογραφούμενων χαπιών που έπαιρνε.
Οι πηγές του περιοδικού, θέλουν την Μπρίτνεϊ να είχε ξεκινήσει αγωγή αγχολυτικών χαπιών, για να μπορέσει να διαχειριστεί τον εαυτό της έπειτα από την άστατη ζωή που έκανε. Όλα έδειχναν ότι τα κατάφερε με επιτυχία αφού η σταρ φαινόταν πιο ήρεμη από ποτέ.
Ωστόσο, ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ήταν εκείνος που την παρότρυνε να επισκεφθεί την κλινική, ώστε σιγά-σιγά να σταματήσει και τα βοηθητικά χάπια. Η σταρ, τελικά πέρασε το κατώφλι του κέντρου, με το ψευδώνυμο «Τζέσικα».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept