Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος

156

Με δωρεάν δερματολογικό έλεγχο και προνομιακές εκπτώσεις για τυχόν απαιτούμενες δερματολογικές πράξεις, συμμετέχει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Ηospital Center στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος (5 Μαΐου) και την γενικότερη προσπάθεια για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Στο πλαίσιο αυτό από το Δερματολογικό Τμήμα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center παρέχονται:

Δωρεάν εξέταση σπίλων και δερματοσκόπηση για τα ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 7/5 έως και την Παρασκευή 11/5/2018.

Ειδικές προνομιακές εκπτώσεις στις πράξεις του Δερματολογικού Τμήματος (όπως στη χειρουργική αφαίρεση σπίλων κ.α.), εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες από τον κλινικό έλεγχο, αποκλειστικά και μόνον για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά.

Για να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για την προσφορά και να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν από την Παρασκευή 4/5 έως και την Παρασκευή 11/5) στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00 – 20:00). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept