Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στρατεύεται στη μάχη κατά του καρκίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

142

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ,έχει επιδείξει εδώ και χρόνια έντονη φιλανθρωπική δράση στη μάχη κατά του καρκίνου. Ο Αμερικανός ηθοποιός υποστηρίζει ασθενείς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σον Πάρκερ για την Αντικαρκινική Ανοσοθεραπεία.

Ο Κούπερ θυμήθηκε την δική του εμπειρία του όταν ο πατέρας του, Τσαρλς Τζ. Κούπερ πέθανε το 2011 από καρκίνο του πνεύμονα: «Ήμουν απεγνωσμένος. Είναι πέρα από αγχωτικό όταν κάθεσαι σε αυτό το δωμάτιο και απλά παίρνεις τη διάγνωση και στη συνέχεια… πού πηγαίνεις μετά; Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει πολλή φροντίδα για τους ανθρώπους… το επίπεδο της μοναξιάς μπορεί να καταβάλει έναν άνθρωπο που περνά όλο αυτό».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ομιλητής σε πάνελ στη διάσκεψη Town & Country Philanthropy Summit μαζί με τον Σον Πάρκερ, συνιδρυτή του Napster, πρώτο πρόεδρο του Facebook, ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος Parker, το οποίο επικεντρώνεται στην έρευνα για την ανοσοθεραπεία ώστε να μετατραπεί ο καρκίνος μια ιάσιμη ασθένεια.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept