Άρχισε δίαιτα Ο Τραμπ! Τι αποκάλυψε ο προσωπικός του γιατρός (EIKONEΣ)

Δείτε τι κάνει

201

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι λάτρης του πρόχειρου φαγητού. Τρώει συχνά κοτόπουλο πανέ…

πίτσα…

αλλά το αγαπημένο του είναι τα μπέργκερ.

Μετά από πολλές παρακλήσεις των γιατρών, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Ντόναλντ Τραμπ,  όμως, σταμάτησε να παραγγέλνει από τα McDonald’s δύο Big Macs, δύο Fillet-O-Fish και ένα μιλκσέικ σοκολάτας.

 

Αποφάσισε να βάλει μέτρο και όπως αποκαλύπτει άνθρωπος του κοντινού του περιβάλλοντος είναι πολύ πειθαρχημένος.

Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και προσωπικό του δικηγόρο, Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρόεδρος τρώει μεν  το  παραπάνω πιάτο αλλά αφαιρεί το ένα ψωμάκι και από τα δύο του μπέργκερ.

Μιλώντας στην The Washington Post, ο Τζουλιάνι αποκάλυψε πως οι δυο τους δείπνησαν στις 6 Μαϊου στο γκολφ του προέδρου στη Βιρτζίνια. Ο Τραμπ ζήτησε ένα καλοψημένο μπιφτέκι με το ένα μόνο ψωμάκι, μια επιλογή την οποία η Post δικαιολογεί «λόγω της υγείας του».

 

Εν τω μεταξύ  ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θεώρησε απαραίτητο να συνοδεύσει τη σύζυγό του, η οποία μπήκε στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα που είχε στο νεφρό. Κι αυτό γιατί είχε γεύμα με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς όταν η  Πρώτη Κυρία ήταν στο χειρουργείο.

Αργότερα την ίδια ημέρα μέσω Twitter  ανέφερε ότι η επέμβαση  της συζύγου του ήταν επιτυχής και πως πήγαινε στο νοσοκομείο να τη δει.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept