ΣΟΚ: Σκοτώθηκε άντρας όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο

O Andrew Hall είχε προειδοποιήσει

297

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του  στη Φλόριντα όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Αιτία της έκρηξης σύμφωνα με εκτιμήσεις ήταν η μπαταρία της συσκευής, αλλά ο θάνατος, προήλθε από τραυματισμό στο κεφάλι, αφού ένα κομμάτι ηλεκτρονικού τσιγάρου του τρύπησε το κρανίο. Τραγική ειρωνεία, ένα από τα κομμάτια του τσιγάρου που αφαιρέθηκαν αργότερα από το κεφάλι του, έφερε το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας Smok-E Mountain Mech Works.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου ενώ  ο 38χρονος Τόλματζ Ντ΄Ελία, βρισκόταν στο σπίτι του στο Σεντ Πίτερσμπεργκ της Φλόριντα και άτμιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Από την έκρηξη της συσκευής, προκληθηκε πυρκαγιά και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Α.Πέλαν, τον διευθυντή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Πινέλας, η αιτία θανάτου οφείλεται σε τραυματισμό στο κεφάλι από ένα κομμάτι του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ο ίδιος είπε ότι το θύμα έφερε εγκαύματα περίπου στο 80% του σώματός του.

Εικάζεται ότι είναι η πρώτη φορά που στις ΗΠΑ σημειώνεται θάνατος ο οποίος αποδίδεται σε τέτοιο προϊόν. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δεν απάντησε άμεσα σε email που του ζητούσε να σχολιάσει, αλλά ένας εκπρόσωπός της Smok-E Mountain Mech Works δικαιολογήθηκε  στο ABC Action News το πρόβλημα πιθανόν να προέκυψε από την μπαταρία.

O Andrew Hall είχε προειδοποιήσει γιατί είχε γλυτώσει 

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Andrew Hall από το Άινταχο των ΗΠΑ, είχε τη συσκευή στο στόμα του όταν ξαφνικά εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθεί ο σοβαρός τραυματισμός του.
Ο νεαρός ανέβασε φωτογραφίες από τα σοκαριστικά του τραύματα και τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπο ενώ έχασε και 7 δόντια!

«Ατμίζω εδώ και περίπου 1 χρόνο και σας διαβεβαιώ πως δεν έκανα τίποτα που υποτίθεται δεν έπρεπε , είπε ο ίδιος, αλλά εξερράγη στο πρόσωπό μου. Έχασα τουλάχιστον 7 δόντια, έχω υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τον λαιμό και μου αφαίρεσαν κομμάτια από πλαστικό, δόντια και ξένα αντικείμενα από το στόμα, τον λαιμό και τα χείλη. Ήμουν τυχερός. Ξέρω ότι το άτμισμα βοηθά τους ανθρώπους να κόψουν το τσιγάρο και αυτό είναι εκπληκτικό. Απλά θέλω να το φέρω στη δημοσιότητα επειδή το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να εκραγεί χωρίς προειδοποίηση. Θα έλεγα ότι δεν είναι δυνατό μέχρι να μου συμβεί».

Το ποστ του έχει κοινοποιηθεί πάνω από 330.000 φορές.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept