Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον λύνει τη σιωπή του! Ο βασιλιάς της ποπ είχε υποβληθεί σε χημικό ευνουχισμό

Τι είναι και γιατί χρειάστηκε να το κάνει

6.677

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν από τον τελευταίο γιατρό του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, σούπερ σταρ Τζο.

Ο γιατρός του αξέχαστου τραγουδιστή, είχε κριθεί ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της pop  βρήκε αφορμή να τα πει έξω από τα δόντια.

Όπως γράφει η The Sun, αποκάλυψε πως ο πατέρας του τραγουδιστή, ευνούχισε τον γιο του, χρησιμοποιώντας χημικά, καθώς πίστευε πως έτσι θα μπορούσε να διατηρηθεί  λεπτή η φωνή του.

Η ιστοσελίδα The Blast δημοσίευσε μάλιστα  και σχετικό video.

«Ο Τζο Τζάκσον, ήταν για τα παιδιά του, ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην ιστορία. Η βαναυσότητα, που έζησε ο Μάικλ στα χέρια  του, κυρίως το γεγονός ότι τον υπέβαλε σε χημικό ευνουχισμό για να διατηρήσει τη φωνή του, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Δεν θα ρίξω ούτε ένα δάκρυ για τον θάνατο αυτού του σκληρού και κακού ανθρώπου. Συνηθίζεται να λέγονται καλά λόγια όταν πεθαίνει κανείς, αλλά εγώ, ελπίζω ότι ο Τζο Τζάκσον θα βρει λύτρωση στην κόλαση», ανέφερε ο Κόνραντ Μάρεϊ.

Η οικογένεια του Τζο Τζάκσον πάντως είναι εξοργισμένη με τα όσα ανέφερε ο γιατρός και σκοπεύει να κινηθεί νομικά σε βάρος του.

Τί είναι  ο Χημικός ευνουχισμός;

Ο “Χημικός ευνουχισμός” στο παρελθόν επιβαλλόνταν ως ποινή σε ενόχους σεξουαλικών εγκλημάτων – κυρίως παιδεραστών. Μέχρι τώρα έχει συζητηθεί στη Νότια Κορέα και τη Ρωσία.

Είναι η χορήγηση φαρμάκων με στόχο τη μείωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής δραστηριότητας, συνήθως με την ελπίδα της πρόληψης σε βιαστές , παιδεραστές και άλλους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, ως μέτρο αποτροπής παρόμοιας παραβατικής συμπεριφοράς τους στο μέλλον.

Σε αντίθεση με χειρουργικό ευνουχισμό, όπου οι όρχεις αφαιρούνται μέσω τομής, ο χημικός ευνουχισμός δεν ευνουχίσει πραγματικά το άτομο.  Μόλις σταματήσει η φαρμακευτική αγωγή, η λίμπιντο, επανέρχεται. Για το λόγο αυτό ο όρος «χημικός ευνουχισμός» είναι ασαφής.

Τα φάρμακα αυτά είναι συνήθως αναστολείς των ανδρογόνων.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept