Π. Πολάκης: Είμαστε όλοι στρατιώτες και ο στρατηγός επιλέγει

144

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιμένει στην δήλωσή του για τον τελικό αριθμό των θυμάτων στην τραγωδία στο Μάτι. Λέει ότι το αποτέλεσμα «θολώνει» το ότι «το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά».
Κάνει λόγο για «μεγάλη σπέκουλα που παίχθηκε στην προσπάθεια να ρίξουν την κυβέρνηση» καθώς και για διαστρέβλωση των όσων είπε, καθώς ο ίδιος είχε τονίσει την τεράστια προσπάθεια με στιγμές «ανείπωτου ηρωϊσμού από το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό, τους βατραχανθρώπους, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Περιφέρεια».
«Υπήρξε μια τεράστια κινητοποίηση, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι όλα πήγαν καλά, και ναι, «μαυρίζει» αυτή την εικόνα ηρωϊσμού, από την στιγμή που υπήρξαν 95 νεκροί. Αυτό είναι κάτι πολυ βαρύ. Και μετά άρχισαν την επίθεση» καταλήγει στην συνέντευξή του ο κ. Πολάκης.
Ερωτηθείς αν επιθυμεί να παραμείνει αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντά «έχουμε κάνει ήδη πολλά, το έργο ποτέ δεν τελειώνει. Είμαστε όλοι στρατιώτες και ο στρατηγός επιλέγει»

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept