Δεύτερο «κρούσμα»: Ο εγκέφαλοςτης «μαφίας φαρμάκων» έχει …ευνοϊκές γνωματεύσεις (;)

250

Δεν σταμάτησε να κινεί τα νήματα ούτε μέσα από τη φυλακή ο  70χρονος αλλοδαπός,ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, είχε ηγετικό ρόλο στο σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων. Αν και συνελήφθη προ τριμήνου από την Οικονομική Αστυνομία,σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχει λάβει κι αυτός «ευνοϊκά» πιστοποιητικά προ μερικών μηνών, από ορισμένα στελέχη του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού ή ιατρούς που  είχαν γνωματεύσει θετικά και για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο επιχειρηματίας Αρης Φλώρος που αποφυλακίσθηκε προσφάτως.

Ο 70χρονος λίγες εβδομάδες μετά την προφυλάκισή του  -σε σωφρονιστικό κατάστημα της επαρχίας- πήρε  γνωμάτευση ιατρών για μεταφορά του στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου και αποφασίσθηκε να παραμείνει, επειδή επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και έλλειψη πνευματικής διαύγειας, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα».

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι προ μερικών μηνών υπήρξε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας για κύκλωμα πραγματογνωμόνων και ιδιωτών που εξασφάλιζαν ψευδή πιστοποιητικά ψυχικών ασθενειών για κρατουμένους.

Πηγή: tovima.gr

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept