Γιατρός τρέχει απ΄ άκρου εις άκρον στην Ελλάδα για…

178

Τρέχει κάθε μέρα στους διαδρόμους του νοσοκομείου για να προλάβει να σώσει ανθρώπους που είναι έρχονται αιμόφυρτοι σε φορείο μετά από τροχαία ατυχήματα. Τώρα, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ένας Θεσσαλονικιός γιατρός ξεκίνησε χτες 10/9  από το Ορμένιο του Έβρου μια μοναχική διαδρομή  1.400 χιλιομέτρων.

Θα φτάσει σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις  στις 3 Οκτωβρίου  στο Ακρωτήριο Ταίναρο του νομού Λακωνίας.

Πρόκειται για  τον γενικό χειρουργό της Ε΄ Χειρουργικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Στέργιο Αράπογλου, ο οποίος υλοποιεί το μεγαλύτερο, μέχρι σήμερα, δρομικό εγχείρημα που έχει γίνει στην Ελλάδα.  

Στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη, στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 αύριο το πρωί, θα γίνει η υποδοχή του υπερμαραθωνοδρόμου-γιατρού Στέργιου Αράπογλου.

Ο Στέργιος Αράπογλου θα διανύει καθημερινά 60-65 χιλιόμετρα  και θα περάσει από 293 πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά και διάφορους παραθαλάσσιους, πεδινούς και ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept