Ροζ κορδέλα Raf Simons «HEROES» για τον καρκίνο του μαστού

132

Ο σχεδιαστής μόδας Ραφ Σίμονς ανακοίνωσε την πρώτη του συνεργασία με το βελγικό παράρτημα της οργάνωσης Pink Ribbon που έχει στόχο τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας για την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο του μαστού, επιζώντων και των οικογενειών τους.

Ενόψει του Οκτωβρίου, Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού το brand Raf Simons λανσάρει μία ροζ κορδέλα με τυπωμένη τη λέξη «HEROES» (Ήρωες) μαζί με το αρχικό γράμμα του ονόματος του Βέλγου σχεδιαστή «R».

Με τη λέξη «HEROES» ο Ραφ Σίμονς περιέγραψε όλες τις ισχυρές γυναίκες, οι οποίες με θάρρος μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς επίσης τους αγαπημένους τους και όλους τους ανθρώπους που τις υποστηρίζουν, γιατρούς, ερευνητές, ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του Raf Simons.

Ο Βέλγος σχεδιαστής, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής δημιουργικού του brand Calvin Klein ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της ροζ κορδέλας θα διατεθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης Pink Ribbon.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept