Βράβευση για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο

167

Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου», για τη Μέτρηση Χρόνου Αναμονής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, απέσπασε η Οργανική Μονάδα έδρας «Σισμανόγλειο» του ΓΝΑ «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ» στα φετινά Healthcare Business Awards.

Διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός εκτιμώμενος χρόνος από την ώρα άφιξης ενός ασθενή στο ΤΕΠ μέχρι την εισαγωγή του για νοσηλεία μπορεί να κυμαίνεται από 5’ της ώρας μέχρι 6.30 ώρες με Μέσο Όρο διαχείρισης τις 2.30 περίπου ώρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα. Περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης διαχειρίζονται κατά προτεραιότητα (εισαγωγή για νοσηλεία μέσα σε 5’ της ώρας) ενώ άλλα περιστατικά παρακολουθούνται συστηματικά (ιατρονοσηλευτικά) στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και μετά την τελική εκτίμηση λαμβάνεται η σχετική ιατρική απόφαση.

Συνδυαστικά εξετάστηκε η μέτρηση ικανοποίησης των νοσηλευόμενων και των συνοδών τους, ως προς την ταχύτητα εξυπηρέτησης και τον χρόνο αναμονής στο ΤΕΠ, η οποία καταγράφεται σε ικανοποιητικό βαθμό.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept