«Ταξιδεύοντας με την Ελπίδα»: Γιατί η μουσική είναι ένας κρίκος στις ψυχές των ανθρώπων

104

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, μαζί με την δημοφιλή ερμηνεύτρια ‘Αλκηστη Πρωτοψάλτη, ετοιμάζει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στο Ηρώδειο. Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Η «καλλιτέχνης για την Ελπίδα» ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τραγούδια στα κινέζικα, τα σουαχίλι, τα αρμένικα, τα γαλλικά αλλά και τα ισπανικά, τα αγγλικά και τα ιταλικά χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευαισθησίας, δύναμης και αισιοδοξίας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Τα τραγούδια αυτά επέλεξε η ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ερμηνεύσει, τιμής ένεκεν , στις χώρες που την έχουν φιλοξενήσει, μεταφέροντας πάντα   την Ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό στα πέρατα της γης.   Ένα διεθνές μουσικό ταξίδι που αποτυπώνει τις μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει στις εμφανίσεις της σε υπέροχα θέατρα σε όλο τον κόσμο.Παράλληλα, η αγαπημένη καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει και τον προσωπικό μουσικό της θησαυρό, τα τραγούδια εκείνα που όλη η Ελλάδα έχει τραγουδήσει μαζί της.

Μαζί της μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών αλλά και η σπουδαία ορχήστρα ΜandolinARTE, σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.Συμμετέχει και ο Γιάννης Μαθές, ένας τραγουδιστής με ζεστή, υπέροχη φωνή που δένει αρμονικά στα ηχοχρώματα της βραδιάς.

«Ταξιδεύοντας με την Ελπίδα»: Γιατί η μουσική είναι ένας κρίκος στις ψυχές των ανθρώπων, στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου, στο Ηρώδειο, στις 5 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept