Α.Ξανθός: Στοίχημά μας η ποιότητα της ιατρικής φροντίδας

128

Στην αυτοοργάνωση των νοσοκομείων για τη διεξαγωγή ιατρικών επιμορφωτικών συνεδρίων στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης ιατρών και νοσηλευτών, στοχεύει το υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός επεσήμανε απ’ το Ρέθυμνο, πως «τώρα που έχουμε διασφαλίσει την ευστάθεια και την επιβίωση της δημόσιας περίθαλψης και υγείας, τώρα που το ΕΣΥ είναι λειτουργικό και προσβάσιμο από όλους, το στοίχημα της επόμενης φάσης είναι μέσα από αλλαγές και σοβαρές μεταρρυθμίσεις, να δώσουμε προτεραιότητα και έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας».

Ο κ. Ξανθός μίλησε στο 1ο Ιατρικό Συνέδριο του νοσοκομείου Ρεθύμνου με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στην ιατρική πράξη – συνέδριο το οποίο οργάνωσε η ιατρική κοινότητα του νοσοκομείου, συντελώντας, όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο την εξωστρέφεια του οργανισμού του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept