Δωρεάν εξετάσεις για την κνίδωση την 1η Οκτωβρίου στο Παπαγεωργίου

133

Δωρεάν εξετάσεις θα μπορούν να κάνουν οι ασθενείς που πάσχουν από κνίδωση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κνίδωσης (1η Οκτωβρίου).

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η κνίδωση είναι μια ιδιαίτερα συχνή νόσος και ο επιπολασμός της φαίνεται να έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς πλέον υπολογίζεται ότι ένα στα τέσσερα άτομα στον γενικό πληθυσμό μπορεί να εμφανίσει οξεία ή χρόνια κνίδωση τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Τις εξετάσεις θα κάνουν την ερχόμενη Δευτέρα οι γιατροί της Β Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής  του νοσοκομείου από τις 10:00 έως τις 13:00.

Προηγουμένως, από τις 9:30 έως 10:00, η διευθύντρια της Κλινικής, αναπληρώτρια καθηγήτρια Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Ελισάβετ Λαζαρίδου, θα ενημερώσει το κοινό για τα αίτια και την αντιμετώπιση της κνίδωσης, καθώς και για άλλες παραμέτρους σχετικές με τη συγκεκριμένη δερματική νόσο.

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στην καμπάνια ενημέρωσης που συνδιοργανώνεται με τις άλλες δυο  δερματολογικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων.

Οι ασθενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν στη Β? Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Παπαγεωργίου μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέχρι και την Παρασκευή 28.09.18 στο τηλέφωνο 2313323873, από τις 10:00 έως τις 13:00.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept