Απολογούμενος γιατρός στην Κρήτη γιατί… ψαχούλευε ασθενείς του

194

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις γυναίκες, είναι τελικά όσες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό της Κρήτης. Αν και τα στοιχεία του επιστήμονα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, το γαϊτανάκι των καταγγελιών τυλίγεται απειλητικά γύρω από τη φήμη του.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραδεχθεί μεν ότι θώπευσε την ασθενή του, αλλά,πως όλα,  έγιναν τη συναίνεσή της.

Εναντίον του 50χρονου επιστήμονα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια και μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στην τοπική κοινωνία, τα στόματα άνοιξαν. Μέσα σε ένα 24ωρο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου άκουσαν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς να αναφέρουν ότι  παρενοχλήθηκαν  σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο γιατρό

Όλα ξεκίνησαν όταν  ήρθε στο «φως» η καταγγελία μίας 25χρονης που επισκέφτηκε τον 50χρονο στο ιατρείο του στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια στις αρχές, κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός άρχισε να την θωπεύει – με το πρόσχημα της ιατρικής ψηλάφησης – σε σημεία του σώματος που δεν συνάδουν με την ειδικότητά του. Η κοπέλα κατέθεσε ότι από τη μία την ψηλάφιζε και με το άλλο χέρι αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα αφού η παθούσα, φέρεται ότι κατέγραφε με κάμερα όσα γίνονταν.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γιατρό και άρχισαν να ερευνούν το θέμα. Οι υπόλοιπες γυναίκες ασθενείς είπαν πως  η εξέταση είχε ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού και  πως ο γιατρός τις ψαχούλευε σε όλο το σώμα δήθεν για να ελέγξει τους αδένες.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept