Δωρεάν μαστογραφικοί έλεγχοι με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων

Για γυναίκες ηλικίας 40-70 ετών χωρίς ασφαλιστική κάλυψη

133

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρίας , την τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαστοφικοί έλεγχοι.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να είναι ηλικίας από 40 έως 70 ετών, να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό, να μην έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά κ.α.

Για τα ραντεβού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο τηλέφωνο 210 3626587 τις ώρες 09.00 έως 14.00. Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000. Ωστόσο παρ’ όλη την υψηλή συχνότητα εμφάνισης της ασθένειας, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή της δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, έτσι η πλειοψηφία των ασθενών ζει τελικά πολλά χρόνια χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα ζωή τους.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept