Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη!

103

Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.Οι  εκπρόσωποι του Οργανισμού Make-A-Wish την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο The Met Hotel καλούν για ενημέρωση όσους θέλουν εθελοντικά να βοηθήσουν στο έργο με το να ενταχθούν στο  δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το όραμά μας είναι να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας.

Ένα παιδί μπορεί να ευχηθεί να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που ονειρεύεται, να πάει εκεί που η καρδιά του ποθεί ή να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

«Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του Οργανισμού μας. Προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ανταμοιβή”τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελαευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα ήνα γίνετε εθελοντές μας και να συμβάλετε στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, η πρόσκληση γνωριμίας είναι ανοιχτή σε όλους:

την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο The Met Hotel. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο www.makeawish.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept