Φωταγωγείται το Ρολόι της Νεάπολης – εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

112

Με το μήνυμα «Ο καρκίνος νικιέται με την πρόληψη», θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση στο Ρολόι της Νεάπολης, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ..

Πρόκειται για μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ειρήνης, ανάμεσα σε πολλές δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) -μία ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζει γυναίκες που ασθενούν από τη νόσο- δεν προσβλέπουν μόνο στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη αλλά επιθυμούν και τη στήριξη των ασθενών που μάχονται με τη νόσο, όπως επισημαίνεται.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, για την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού συνεχίζονται στα Πεύκα στις 15 Οκτωβρίου και στη Νεάπολη στις 22 Οκτωβρίου, με ενημερωτικές ομιλίες επιστημόνων και συλλόγων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept