Δημιουργικό εργαστήρι από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

144

Η ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & το Παιδιατρικό Ινστιτούτο, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Arthromed, διοργανώνουν τον δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης, στις 26-30 Οκτωβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Ελίζα Μάγκλαρη, MS L/OTR, BCP ενώ το σεμινάριο θα διαρκέσει 5 ημέρες από τις 9:30-5:00 καθημερινά.

Συνολικές διδακτικές ώρες:

30 ώρες ή 3,00 CEUs (μόρια συνεχούς εκπαίδευσης). Για την απόκτηση πιστοποιητικού παρακολούθησης απαιτείται η πλήρης παρακολούθηση των ωρών κάθε ημέρας, καθώς και η επιτυχής ολοκλήρωση εργασιών και εξετάσεων.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο:

Βασισμένο στο ερευνητικό και κλινικό έργο της A. Jean Ayres, Ph.D, OTR, και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα θεραπευτή το σεμινάριο αυτό αναφέρεται στην κατανόηση των τρόπων αξιολόγησης και αναγνώρισης των τύπων δυσλειτουργίας αισθητηριακής επεξεργασίας και της κλινικής συλλογιστικής για τη μετάβαση από την αξιολόγηση στη θεραπευτική παρέμβαση.

Ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν:

Ψυχίατροι, παιδοψυχίατροι, παιδονευρολόγοι, παιδίατροι, αναπτυξιολόγοι, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, νευροψυχολόγοι, γυμναστές ειδικής αγωγής και σπουδαστές/φοιτητές (επί πτυχίο). Πρέπει να υπογραμμιστεί πως το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας που ήδη έχουν διδαχτεί αρχές ανατομίας, φυσιολογίας και νευρολογίας και έχουν κλινική πείρα το λιγότερο 2 ετών. Επομένως για τελειόφοιτους επαγγελματίες υγείας και τους επί πτυχίω μπορεί να υπάρξει σημαντική δυσκολία κατανόησης του υλικού που θα παρουσιαστεί.

Προϋποθέσεις:

Επιτυχής παρακολούθηση του ΑΟ1 και του τελικού διαγωνίσματος με παρουσίαση πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook: Elepap Thessaloniki και στα τηλέφωνα 2310318218, 2310318228

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στη Β. Ελλάδα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο από το 1969 καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες θεραπείας & αποκατάστασης.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept