Χάρι και Μέγκαν κάθισαν στο κύκλο της OneWave

1.995

Φορώντας κολιέ με γαλάζια λουλούδια γύρω από τον λαιμό ο πρίγκιπας Χάρι και με ροζ άνθη η Μέγκαν έβγαλαν τα παπούτσια τους σήμερα το πρωί για να μετάσχουν σε μια πολύχρωμη συγκέντρωση «Fluro Friday» που οργανώνουν αυστραλοί σέρφερ πάνω στην άμμο της εμβληματικής Μποντάι Μπιτς στο Σίδνεϊ με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα ψυχικής υγείας.

Οι βρετανοί επίσημοι κάθισαν σε κύκλο δίπλα στα μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης των σέρφερ OneWαve, που προωθεί τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως το σερφ για την αντιμετώπιση των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η οργάνωση αυτή απευθύνεται σε όσους νοσούν ή έχουν επιβιώσει από ψυχικές νόσους και χρησιμοποιεί τη θεραπεία με αλμυρό νερό, το σέρφινγκ και το «fluro», δηλαδή τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα και τις λουλουδένιες γιρλάντες που φορούν τα μέλη της.
«Ο Χάρι είπε ότι ο καθένας μας έχει βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία, ένα ψυχικό πρόβλημα κάποια στιγμή στη ζωή του»,  δήλωσε στο Australian Associated Press η Σάρλοτ Κόνελ, που ήταν στον κύκλο των σέρφερ.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept