Το “Βαλιτσάκι της Αγάπης” στο ΑΧΕΠΑ

91

Δώρα, στολίδια και ευχές δέχτηκαν σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, τα οποία επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο εορταστικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της δράσης «Το Βαλιτσάκι της Αγάπης».

«Πιστοί στο ραντεβού μας δώσαμε σήμερα χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και πιστεύω ότι με την πρωτοβουλία μας, το ‘Βαλιτσάκι της Αγάπης’, δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικο κλίμα στο νοσοκομείο» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε : «Το χαμόγελο είναι το καλύτερο γιατρικό για τα παιδιά και τους γονείς τους και η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους εμάς. Είναι άλλωστε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσους δοκιμάζονται και έχουν προβλήματα με το μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία. Κουράγιο σε όλους, αισιοδοξία και χαμόγελο».

Το «Βαλιτσάκι της Αγάπης» υλοποιείται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την εποπτεία της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου του Κέντρου Άννας Μυκωνίου, επισκέπτεται νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, σωφρονιστικά ιδρύματα, γηροκομεία και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους, για να φέρει χαμόγελα και κέφι στις μέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept