Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

233

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συγκαλεί σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων του Ιού του Δυτικού Νείλου, καθώς οι υγειονομικές αρχές έχουν θορυβηθεί από την τελευταία πανευρωπαϊκή καταγραφή, που μας κατατάσσει στις χώρες με περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη.

Την σύσκεψη γνωστοποίσε με ανάρτησή του στα social media το πρωί, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Δείτε την ανάρτηση:

Δυτικού Νείλου

 

Γ. Πατούλης: Ανεπαρκή τα μέτρα για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ανεπαρκή χαρακτήρισε χθες με δήλωσή του τα μέτρα που λαμβάνονται για τον Ιό του Δυτικού Νείλου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Γιώργος Πατούλης. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και Περιφερειάρχης Αττικής συγκάλεσε, επίσης, ευρεία σύσκεψη εμπειρογνωμώνων -με τη συμμετοχή μελών της επιστημονικής κοινότητας και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης- για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη θωράκιση της χώρας απέναντι στα σοβαρά λοιμώδη νοσήματα που μεταδίδονται από τα κουνούπια (ελονοσία, ιός του Δυτικού Νείλου κ.τ.λ.)

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept