Βρετανός ισχυρίζεται ότι νίκησε τον κοροναϊό με…

583

Η έξαρση του κοροναϊού έχει προκαλέσει φόβο και τρόμο όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί να γίνονται ολόκληρες μελέτες και έρευνες για το πως έφτασε η κατάσταση με αυτόν τον ιό μέχρι εδώ και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, ωστόσο ένας Βρετανός ισχυρίζεται πως τον νίκησε με ζεστό ουίσκι και μέλι!

Ειδικότερα, ο δάσκαλος Κόνορ Ριντ, 25 ετών, όπως είπε στη Sun διαγνώστηκε με κοροναϊό από γιατρούς στην πόλη Ουχάν, στην Κίνα πριν από δύο μήνες. Όπως είπε πήγε στο νοσοκομείο με όλα τα συμπτώματα του ιού και έμεινε νοσηλευόμενος για δύο εβδομάδες.«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, αλλά τα κατάφερα» είπε ανάμεσα στα άλλα ο δάσκαλος και επισήμανε: «Χρησιμοποίησα μόνο εισπνευστήρα που βοήθησε στον έλεγχο του βήχα και έπινα ζεστό ουίσκι με μέλι μέχρι να μου περάσει. Δεν έπαιρνα τα αντιβιοτικά που μου συνταγογράφησε ο γιατρός γιατί δεν ήθελα να πάρω φάρμακα».

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ριντ μετακόμισε στην πόλη Ουχάν το περασμένο καλοκαίρι για να διδάξει αγγλικά και πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Zhongnan της πόλης. Ο ίδιος στη συνέντευξη του τόνισε ότι «Η Wuhan γίνεται μια πραγματική πόλη φάντασμα – δεν υπάρχει κανένας στους δρόμους και δεν υπάρχει κανένα φάρμακο ή μάσκες στα φαρμακεία. Εάν βγείτε έξω χωρίς μάσκα η αστυνομία θα σας συλλάβει».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept